Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Eğitim Danışmanı, Mr. Cardenas’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun.

David Cardenas 1951 yılında Oklohama, Amerika’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Oklahoma City Üniversitesi’nde İngiliz Edebiyatı bölümünde, yüksek lisans eğitimini Alabama Üniversite’sinde Öğretim Liderliği ve Eğitim yöneticiliği bölümünde tamamladı.

David Cardenas, Brezilya ve Kolombiya’da uluslararası okullarda Genel Müdür ve Ekvator’da, Quito Amerikan Kolejinde Uluslararası Program Yöneticisi olarak çalıştı. 1985’ten bu yana uluslararası okul yönetiminde uzmanlaştı. Güney Amerika’da, Amerikan Okulları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlık görevlerini üstlendi, ABD, Güney Amerika ve Karayipler’de çeşitli okullarda akreditasyon ziyaretlerine liderlik etti.

Mr. Cardenas 2012 yılından itibaren okulumuzun gelişimine yönelik ilerleme sağlayacak girişimlere öncelik verdi, çok değerli katkılarda bulundu. Mr. Cardenas’ın öğrencileri ile çok sıcak bir iletişimi vardı, onlara her zaman sonsuz desteğini sundu, çok sevilen bir yönetici oldu. Ardında sevgili eşi Alexandra, çocukları Andres, Dani, David, Anna Carolina ve 4 torununu bıraktı. Onu çok özleyeceğiz.

Başta ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine ve tüm Hisar ailesine tekrar başsağlığı diliyoruz.