6 Öğrencimizin Resimleri Dünya Çocuk Festivalinde Sergilenecek

International Child Art Foundation (Uluslararası Çocuk Sanat Vakfı) ICAF’ın belirlediği “My Favorite Sports” temasından hareketle geçtiğimiz yılda ortaokul öğrencilerimizin ideal sanatçı ve sporcuyu konu alan bireysel ve grup resim çalışmalarının tamamı Nisan ayı boyunca okulumuzda sergilenmişti. Görsel Sanatlar bölümü öğretmenleri tarafından oluşan bir jürinin seçtiği 22 adet resim ICAF’e gönderildi. Gönderilen çalışmalar içinden bir grup ve iki bireysel çalışma Temmuz 2015’te Washington, D.C. gerçekleşecek olan “Dünya Çocuk Festivali”nde sergilenmek üzere seçildi. Söz konusu altı öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. ICAF ve Dünya Çocuk Festivali hakkında daha fazla bilgi için www.icaf.orgve http://www.worldchildrensfestival.org sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Öğrencinin adı

Sınıfı