5. Dostluk ve Spor Şenliği 20-22 Ocak tarihlerinde yaklaşık 800 konuk öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek.

Her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz “Hisar Okulları Dostluk ve Spor Şenliği”nin 5.’sini 20-22 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Futbol branşlarında organize ettiğimiz şenliğimize bu yıl 15 okul katılıyor.

3 gün boyunca yapılacak spor müsabakalarında toplamda 58 maç oynanacaktır. Basketbol, Voleybol, Hentbol maçları Spor Merkezinde, Futbol maçları ise Lise futbol sahasında oynanacak olup maçları Federasyon onaylı hakemler yönetecektir. Okulumuza dışarıdan gelecek davetli öğrenci sayısının 800-1000 arası olacağını tahmin ediyoruz. Spor Şenliğimizde Okul Takımlarımız 15 kategoride mücadele edecektir.

Tüm velilerimizi Spor Şenliğimize ve öğrencilerimize destek olmak üzere tribünlerimize davet ediyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.