20 Ocak 2016 Salı günü anasınıfı öğrencilerimiz üç farklı grup halinde yakınımızdaki Kahve Dünyası Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Burada pastacılık ve dondurmacılık mesleği ile ilgili bilgiler aldılar. Pasta ve dondurma yapımında kullanılan araç gereçleri gördüler. Ekmek fırınlarını, kek ve çikolatalı pasta yapımını seyrettiler. Bazı pastaların fırında dönerek pişiyor olması öğrencilerimizin çok ilgisini çekti.

On Tuesday, January 20, 2016, our Kindergarten students visited the Kahve Dünyası factory. They learned about the profession of making pastries and ice cream, and the tools and equipment used to make them. The students saw how the bread ovens work and how a chocolate cake is made. They found it very interesting that some cakes are baked using a turning mechanism in the oven.