Bu sene ilki düzenlenen Hisar Coding Summit 20 Mayıs’ta okulumuzda lise öğrencilerimiz tarafından düzenlendi.

Öğrencilerimiz Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Enka Okulları, İTÜ GVO, Mektebim Kolejleri, Robert Koleji, TED İstanbul Koleji ve daha bir çok kurumdan öğretmen, öğrenci ve diğer ilgilileri ağırladılar. Öğretmenlerin öğrenci olduğu etkinlikte; Hisar öğrencileri Scratch, Processing & Ardunio, App Inventor ve Unity atölyeleri düzenleyerek, konuk öğrenci ve öğretmenleri yeni konseptler ve teknolojilerle tanıştırdılar. Ayrıca etkinlik boyunca katılımcılar öğrencilerimizin 3D tasarım ve baskı, Rasberry Pi ve Leap Motion gibi projelerini inceleme ve deneyimleme fırsatını buldular.