Bağış İmkanları

Hisar Stratejik Planı, “Okulun Tam Potansiyelini Geliştirme”, önümüzdeki 3 yıllık gelişim için, önceliklerimizi belirlememizi sağladı. Bu hedefleri gerçekleştirmek için Hisar Eğitim Vakfı'nın finansal desteğe ihtiyaç duyabileceği birkaç alan belirledik. Sizlerden de bize desteğinizi esirgemeyeceğinizi ümit ediyoruz. Aşağıdaki yöntemlerle bize destek olabilirsiniz.

Burslar ve Mali Yardım:

Hisar Eğitim Vakfı, çeşitli sosyal çevrelerden gelen en iyi ve en parlak öğrencileri cezbetmek ve elinde tutmak için burs ve mali yardım desteği arıyor. Bu fonlar kişisel imkanları ne olursa olsun, Türkiye’nin en iyi öğrencilerine, Hisar Okulları eğitimini sunmamızı sağlayacaktır.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında, ilk kez Mezun Öğrenciler Burs Fonu’nu başlatıyoruz ve böylelikle mezun öğrencilerimizin bağışladığı burslardan gelecekte Hisar Okulları’nın bir parçası olacak öğrencilerimiz için aktif olarak para toplamış olacağız. 2015-2016 yılında mezun öğrencilerimizden toplanan fonlar Yönetim Kurulu tarafından eşleştirilip Okul Aile Birliği tarafından desteklenecektir.

Bireysel ve diğer burs fırsatları Hisar Eğitim Vakfı’nın destekçileri için de geçerlidir.

Profesyonel Gelişim:

2015-2016 eğitim-öğretim yılında, eğitmen ve çalışanlarının devam eden eğitimlerini desteklemek adına, Hisar Eğitim Vakfı, önemli miktarda bağış almıştır. Eğitmenlerimizin daha çok tecrübe kazanması ve eğitimlerine destek sağlanması için bu geleneği sürdürmeyi hedefliyoruz.

Tesisler:

Okulumuzun, tesislerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesinde önceliklerin belirlenmesi için, Ana Plan üzerinde çalışmaları devam ediyor.

Genel Fon:

Genel fona yapılan bağış, çerçevesi kısıtlanmamış destektir. Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu, bu fonu, okul yönetimi ile de görüşerek, ihtiyaç doğrultusunda, en etkin kullanılacak alanlara yönlendirir.

Bu tür fonların yanı sıra, küçük ya da büyük olsun destek için sizlerin de düşüncelerinizi duymak isteriz. Miktarı ne olursa olsun, her bir katkı önemlidir ve fark yaratır. Ayrıca , gönüllü olup zamanınızı ayırarak nasıl destek olabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Bağışlar, burslar ve diğer katkılarınızla ilgili sormak istedikleriniz için Kurumsal Geliştirme Direktörü Hana Onat ile her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Kurumsal Geliştirme Bölümümüz hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bağış yapmak için tıklayınız