Gönüllülük İmkanları

Hisar Okulları, gönüllü olmak isteyen herkesi bekliyor. Pek çok veli kampüsteki etkinliklere katkıda bulunmakla beraber Okul Aile Birliği’ne zaman ayırıp birikim ve tecrübeleriyle okulumuzu destekliyor. Mezun öğrencilerimizin, mevcut öğrencilerimizle teknoloji üzerine çalışmalar yapmaları ve ‘Hisar-sonrası’ deneyimlerini paylaşmalarından mutluluk duyuyoruz.

Okulumuzun geliştirdiği bu tarz işbirliğinin öğrencilerimizin eğitim tecrübelerini zenginleştirdiğini ve toplum bilincini arttırdığını düşünüyoruz. Sizin de bunun bir parçası olmanızı ümit ederiz.

Eğer siz de vaktinizi ayırarak birikim ve tecrübelerinizle gönüllü olmak isterseniz Kurumsal Geliştirme Departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.