MERAKLI ÇOCUKLARDAN SORUMLU BİREYLERE ETKİLEYİCİ BİR DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU…

Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştiriyor.

1194 mezunu ve 1643 öğrencisiyle Hisarlılar ülkemize, dünyaya ve insanlığa faydalı olmak için düşünüyor ve çalışıyor.

Bilişim Stratejileri Merkezi

Bilişim Stratejileri Merkezi olarak, bilgi ve iletişim teknolojilerinin, eğitim sürecinin doğal bir parçası olarak yer almasını sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Yazma Becerileri Merkezi

Yazma Berileri Merkezimizde ziyaretçilerin yazar kimliklerine ilgi gösterilen, yazma üzerine konuşulan, samimi ve rahat bir ortam bulunmaktadır. Eğitmenler, fikirlerin geliştirilmesine ve mümkün olan en açık ve etkili biçimde ifade edilmesine yardımcı olmayı hedeflerler.

İnovasyon Merkezi

İnovasyon Merkezi; teknoloji toplumu ile etkileşimi ve K-12 eğitiminde mükemmeliyete ulaşma çabasını destekleyen, geliştiren hedefleri barındıran STEAM odaklı programlarla öğretmek ve öğrenmek için disiplinler arası ve çok disiplinli bir platform olarak tasarlanmıştır.

Üniversite Danışmanlık ve Kariyer Merkezi

Hisar Okulları’nın misyon ve vizyon tanımına uygun olarak Kariyer Merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ders seçimi, kariyer yönelimi, üniversite hazırlık -başvuru ve tercih süreçlerinde rehberlik etmek ve destek sağlamaktır. 

Kültür Merkezi

Kültür Merkezimiz tam donanımlı profesyonel konser, tiyatro ve sergi salonları ile Hisar Okulları öğrencileri, velileri, idari ve akademik kadrosu, kardeş okullar ve çevre sakinleri arasında bir kültür köprüsü oluşturmaktadır. 

Profesyonel Öğrenme Merkezi

PÖMER, tüm Okul çalışanlarının bilgi ve becerilerini destekleyecek ve geliştirecek ulusal ve uluslararası platformlarda eğitim programları sunarak yenilikçi, yaratıcı, katılımcı fırsatlardan ve araştırma ortamlarından oluşan bir sistem sağlamaktadır.

Öne Çıkan Haberler

Yaklaşan Etkinlikler

Q

POST CONTENT TEXT

Öğrencilerimiz, Beykoz Cam Ocağı Vakfı’nı Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz, Beykoz Cam Ocağı Vakfı’nı Ziyaret Etti

4. Sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersi “Üretim, Dağıtım ve Tüketim”  ünitesi kapsamında Beykoz Cam Ocağı Vakfı’nı ziyaret ettiler. Öğrenciler, cam ocağındaki farklı üretim alanlarını gözlemleyerek yerinde öğrenme deneyimini yaşarken, yaptıkları atölye çalışması sayesinde geri dönüşüme dahil edilmiş camlarla kendi ürünlerini tasarladılar.

Öğrencilerimiz, Önder Kaya ile Söyleşi Gerçekleştirdi

Öğrencilerimiz, Önder Kaya ile Söyleşi Gerçekleştirdi

7. sınıf öğrencilerimiz araştırmacı, tarihçi ve yazar Önder Kaya ile “Osmanlı Dünyası ve Rönesans İtalyası” isimli söyleşide bir araya geldi. Ortaokul Sosyal Bilimler bölümünün düzenlediği söyleşide öğrencilerimiz bu yıl Sosyal Bilgiler derslerinde öğrendikleri Osmanlı tarihi ve Rönesans dönemi hakkında detaylı bilgiler edinme ve yeni bir tarih perspektifi geliştirme imkanı elde etti.

Voleybol Takımlarımız İlçe Turnuvalarında Madalya Kazandı

Voleybol Takımlarımız İlçe Turnuvalarında Madalya Kazandı

Eyüpsultan Belediyesi Okullar Arası Voleybol Turnuvasında takımlarımız önemli başarılar elde etti. Yıldız ve Küçük Kızlar Voleybol Takımlarımız turnuvada ikinci olurken, Minik Kızlar Voleybol Takımımız organizasyonu üçüncü olarak tamamladı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dünya Otizm Farkındalık Günü

Dünya Otizm Farkındalık Günü

Farklılıklar bir engel değil, güzelliktir. Çeşitliliği kutlayarak daha saygılı ve kapsayıcı bir dünya için birlikte adım atalım.

Öğrencilerimiz, Transilvanya Bölgesini Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz, Transilvanya Bölgesini Ziyaret Etti

9. Sınıf öğrencilerimiz, Korku Edebiyatı Ünitesini pekiştirmek üzere Romanya, Transilvanya bölgesini ziyaret etti. Dracula’dan çeşitli bölümleri okuyup analiz eden öğrencilerimiz, yer ve zaman ayrıntılarının okuyucularda güçlü duygular uyandırmak için nasıl kullanılabileceğini tespit etti. Öğrencilerimiz, Ortaçağ kenti Braşov’da, eski dünyanın cazibesi ve mimari güzelliklerle dolu arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşırken, vahşi yaşamın korunmasına ve vahşi hayvanları doğal ortamlarında görmeye yönelik aktiviteler de yaptılar. Gezi sonunda öğrencilerimiz  Bükreş’in tarihi bölgesini keşfederek Romanya’nın zengin kültürel dokusunu daha iyi anladılar.

Q

POST CONTENT TEXT

SAYILARLA HİSAR

1643

K-12 seviyesinde toplam öğrenci

241

Akademik kadro

6,8

Öğrenci / Öğretmen oranı 

1194

Dünyaya yayılan başarılı mezun

4750 +

Yurt dışı üniversite kabulü

280 +

Yurt içi üniversite yerleşimi

40 +

Toplum hizmeti çalışması