İnsan Kaynakları

200'ü akademik olmak üzere toplam 300 çalışanımız ile biz Hisar'da büyük bir aileyiz...

Hisar Okulları İnsan Kaynakları Politikası

Hisar Okulları birinci sınıf kalitede öğretmen ve destek personelini kazanmak ve muhafaza etmek için yoğun çaba harcar. Hisar Okulları takımına yeni katılacak kişilerin dürüstlük, şevkat, nezaket, küresel sorumluluk, sosyal sorumluluk gibi okul kültürünün temel taşları olan değerleri, en ileri etik değerleri ve akademik mükemmeliyet ilkesini benimsemesini bekler. Hisar Okullarının bu politikasına olan bağlılığını daha ayrıntılı incelemek için Hisar Okulları Stratejik Planına bakabilirsiniz.

İnsana Yatırım İlkesi

Hisar Okulları İnsan Kaynakları birimi çalışanların performans ve liyakatını ödüllendirmek için sürekli yeni yöntem ve araç arayışı ve mevcut yöntem ve araçların da geliştirilmesi çabası içindedir. Bu çabanın bir yansıması olarak, Hisar Okulları yurtiçinde ve yurtdışında profesyonel gelişim programlarına yatırım yapar. Bunlardan en önemlisi Hisar Okulları öğretmenlerine yönelik olarak sürdürülen lisansüstü programıdır. Bu program State University of New York (SUNY) öğretim üyeleri tarafından Hisar Okulları kampüsünde yürütülmektedir.

Çok Kültürlü Çalışma Ortamı

Hisar Okulları personeli hem Türkiye yurttaşları hem de başka ülke yurttaşlarından oluşmaktadır. Şu anda çalışanlar tarafından Türkiye dışında kampüste temsil edilen ülkeler ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Güney Kore, Venezuela ve İspanya’dır. Hisar Okulları hem bütün bu değişik kültürlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çaba harcar hem de bu çok kültürlü ortamdan yararlanır.

Ücretler ve Diğer Menfaatler

Hisar Okulları ücretler ve diğer menfaatler konusunda ülkemizin en önde gelen eğitim kurumları ile eşdeğer konumunu geliştirmek ve korumak için yoğun çaba harcar. Grup sağlık sigortası, işe geliş ve gidişlerde ulaşım imkanı ve Hisar Kültür ve Spor Merkezi etkinliklerinden indirimli faydalanma imkanı öne çıkan menfaatlerdir.

Hisar'da Çalışmak "Benim için Hisar"

İş Olanakları

Başvuru için link üzerinden başvuru formu doldurabilirsiniz.