Öğrenci Birlikleri

Okulumuzda öğrencilerimiz ilk yıllarından itibaren birer birey olarak değerlendirilir ve bu bilinç ile yetişirler. İlkokul, ortaokul ve lisede düzenlenen öğrenci birlikleri seçimleri süreci keyif ve heyecanla sonuçlanır. Seçilen öğrencilerimiz programlarını gerçekleştirmek için aktif çalışmalarda yer alarak okul yönetimine katkıda bulunurlar.

İlkokul Öğrenci Birliği

2016-2017 Akademik Yılı İlkokul Öğrenci Birliği seçimlerini Demokratik Hisar grubu kazandı.

Demokratik Hisar: Öğrenci Birliği Başkanı: Roy G., Başkan: Yrd. Cemal D., Yazman: Ateş Y., Sayman: Doğu D., Üye: Ela Y., Üye: Can G.

Sınıf Temsilcileri: Can G., İris P., Duru A., Olivia L., Defne Ç., Ayhan Sarp H., Can G., Ela Y., Doğu D., Melisa K., Erk A., Efe G., Can Ö., Zeynep D., İhsan K., Barış H., Cemal D., Bahar T., Roy G., Ateş Y.

Ortaokul Öğrenci Birliği

2016-2017 Akademik Yılı Ortaokul Öğrenci Birliği seçimlerini Point Break grubu kazandı.

Öğrencilerimiz: Yoel N., Can S., Selin D., Defne G., Semih A., Selin E., Alp D., Zeynep İ., Derin B., Mustafa G.

Lise Öğrenci Birliği

2016-2017 Akademik Yılı lise öğrenci birliği seçimlerini Hisar Spirit kazandı.

Öğrencilerimiz: Gülsümnaz Ç.- Başkan, Rasih Can N.- Sayman, Arya Ç.- Yazman, Melike K.- Eş Başkan, Aksel A.-Üye, Seda U.-Üye, Melis O.-Üye, Serra K.-Üye