Öğrenci Birlikleri

Okulumuzda öğrencilerimiz ilk yıllarından itibaren birer birey olarak değerlendirilir ve bu bilinç ile yetişirler. İlkokul, ortaokul ve lisede düzenlenen öğrenci birlikleri seçimleri süreci keyif ve heyecanla sonuçlanır. Seçilen öğrencilerimiz programlarını gerçekleştirmek için aktif çalışmalarda yer alarak okul yönetimine katkıda bulunurlar.

İlkokul Öğrenci Birliği

2017-2018 Akademik Yılı İlkokul Öğrenci Birliği seçimlerini Süper Hisar grubu kazandı.

Süper Hisar: Öğrenci Birliği Başkanları: Arda S. ve Lal C., Yazman: Kaya Ş., Sayman: Can G.., Üye: Defne U., Üye: Zeynep B., Üye: Mila L., Üye: Eren A.

Ortaokul Öğrenci Birliği

2017-2018 Akademik Yılı Ortaokul Öğrenci Birliği seçimlerini Hisar's Choice grubu kazandı.

Öğrencilerimiz: Yasmin E., Doğukan T., Selin D., Ertuğrul P., Alp A., Sam N., Ekin G., Kutay K., Eytan S.

Lise Öğrenci Birliği

2017 - 2018 Akademik Yılı lise öğrenci birliği seçimlerini Hisar Union grubu kazandı.

Hisar Union grubu öğrencilerimiz; Kerem Ege E., Levent U., Can E., Defne U., Dilara Z., Yağız Ç., Zeynep Defne B., Mert A.