Müzik

Müzik Hisar'da yaşamın vazgeçilmez unsurlarından birisi olarak karşımıza çıkar. Güçlü ve geniş akademik kadromuz her yıl okul orkestralarındaki yaklaşık 200 öğrencimize akademik derslerinin yanı sıra, kulüp saatlerinde de destek olur. Hisar Okulları'nın müziğe verdiği önem güçlü profesyonel ses stüdyolarından, prova odalarına, enstrümanlardan performans sahnelerimize kadar fiziksel altyapımız ile kendini göstermekte, sonuçları ise öğrencilerimizin performansları ve aldıkları ödüller ile belgelenmektedir.

Konserlerimizden

Yıl Sonu Konserleri

Her akademik yılın sonuna yaklaşırken, öğrencilerimiz o yılın çalışmalarının bir ürünü olan Yıl Sonu Müzik Şöleni'ni ve tematik konserleri sunarlar.

Yeni Yıl Konseri

Öğrencilerimiz her yıl Aralık ayında verdikleri Yeni Yıl Konseri ile izleyicilere keyifli saatler yaşatırlar. Okulumuzun bir çok mezunun aktif olarak bu konserlere katılması geleneksel hale gelmiştir.

Ödüllerimizden

• 2015 GEF Sanremo Okullarda Yaratıcılık Festivali Birincilik
  • 2014 Maltepe Üniversitesi Liselerarası Müzik Yarışması - En İyi Düzenleme
  • 2014 Maltepe Üniversitesi Liselerarası Müzik Yarışması - Pop Kategorisi 2'incilik