Aralık, yılbaşı ağacımız ve tüm okuldaki rengarenk yılbaşı süslerimiz ile ışıl ışıldı.

Aralık ayında A Blok girişine kurulan devasa yeni yıl ağacımız aynı zamanda Aralıkta düzenlenen Yılbaşı Şenliğimiz ve Hisar’a Dönüş aktivitelerimizde de mekanın en renkli öğesi oldu. B Blok, Ortaokul kısmımızda yer alan yılbaşı ağacımız da yeni yıl coşkumuzu yansıttı. Hatta öğrencilerimiz esnek öğrenme saatlerinde, ağacın çevresinde ders bile yaptılar.


Hisar’da yılbaşı için farklı ağaçlarımız da vardı. İlkokul Kütüphanemizde oluşturulan Yeni Yıl ve Noel ruhu temalı kitapların yer aldığı Yeni Yıl Kitaplığındaki ağacımız ya da Pre-AP Fen dersinde öğrencilerimizin laboratuvar malzemeleri ve çeşitli eriyik ve çözeltiler ile yaptıkları ağacımız bunlardan sadece ikisi.

17-18 Aralık’ta Yeni Yıl’ın gelişini ayrıca artık gelenekselleşen Hisar Okulları Yılbaşı Şenliği ile kutladık. Okul Aile Birliğimizin düzenlediği Şenlik’te yılbaşı için ufak hediyelikler bulmak mümkündü. Okul müzik gruplarımızın kısa dinletileri ile daha da renklenen şenliğimizde öğrencilerimiz geliri çeşitli yardım kuruluşlarına aktarılacak kurabiye satışı da gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin dinletisinden kısa bir bölüm dinlemek için tıklayınız.

Şenlikte piyango biletleri de satışa sunuldu. Çekiliş sonuçları için tıklayabilirsiniz.


Aralık ayında Kültür Merkezimizde çok ses getiren iki Yeni Yıl konserimiz oldu. İlki 16 Aralık’ta İstanbul Oda Orkestrasının Dreamwork adlı konseriydi. 23 Aralık’ta ise Hisar öğrenci ve öğretmenlerimizden etkileyici bir konser dinledik. B-Yüzü, Jr B-Yüzü, Gitar ve Ukulele grupları yanında sahneye yeni single çıkaran mezunlarımızın kurduğu Behind the House’un çıkması gecenin sürprizlerindendi.

Öğrencilerimiz ile sizin için bir Yeni Yıl kutlama mesajı hazırladık. İzlemek için aşağıdaki karta tıklayabilirsiniz.