Genç Erkek Hentbol Takımımız Grup Elemelerindeki Başarısı

Hisar Okulları, Genç Erkek Hentbol takımımız azim ve kararla çalışmalarının başarısını bu yıl yarı final elemelerine giderek gösterdiler. Takım oyuncularımızın çoğu lise birinci sınıftan beri hentbola gönül vermiş ve kendilerini geliştirmiş olan öğrencilerimiz. Antrenörlerininde desteğiyle, oyuncularımız pes etmediler ve yarı final elemelerine gitmeye hak kazandılar.

Kasım ayında, Genç Erkek Hentbol takımımız İstanbul il elemelerinde ilk sekiz takıma kalarak, grup elemelerine gitmeye hak kazandı. Ardından grup elemelerinde gösterdikleri başarıdan dolayı yarı final grup elemelerine katıldılar.

Gençlerimiz, yarı final elemelerinde ilk oynadıkları maçı yakın bir skor ile kaybetmelerine rağmen ikinci maçlarında beraberlik, son maçlarında da galiyet aldılar. Gençlerimiz yarı final grup elemelerini grup 3.sü olarak tamamladılar.