Bu seneki sosyal sorumluluk projeleri için okulöncesi öğrencilerimiz yarıyıl tatili öncesindeki son iki hafta boyunca hep birlikte çalıştılar. Öğretmenleriyle birlikte, anasınıfı öğrencilerimiz sayı ve konulu hafıza kartları ile konu bazlı resimli aktivite kartları, anaokulu öğrencilerimiz ise 32 adet kukla yaptılar. Ayrıca, okulumuz bu kuklalar için iki adet de ahşap kukla sahnesi hazırladı. Bu eğitim materyalleri okulumuzun Toplum Hizmetleri Sorumlusu Nurcan Sonuç ile birlikte çalışarak ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dilektaşı Köyü İlkokulunun anasınıflarına bağışlanmak üzere ikinci dönemin ilk haftasında gönderilmiştir. Emek veren tüm okulöncesi öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Anaokulu öğrencilerimizin fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Anasınıfı öğrencilerimizn fotoğraflarını görmek için tıklayınız.