21 ortaokul öğrencimiz bu yıl ilk defa Uzay Kampı Türkiye ile ortaklaşa olarak yürütülen NASA temelli “Future Explorers Program-Geleceğin Kaşifleri Programı” çerçevesinde sırasıyla; Mission Patch, Toys in Space, Living and Working in Space, Solar System Vacation ve Human to Mars görevlerini ve video konferanslarını başarı ile tamamladılar. Öğrencilerimiz yaklaşık bir yıl boyunca Fen Bilimleri öğretmenleri tarafından IT bölümünün desteği ile yürütülen FEP programında Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat, Matematik (STEAM) alanlarında geliştirdikleri 21. yüzyıl becerilerini 6 Haziran’daki Science Day kapsamındaki Future Explorers’ Space bölümünde diğer arkadaşları ile uygulamalı etkinlikler ve oyunlar ile paylaşarak Ağustos ayında katılacakları “Future Explorers Summit-Geleceğin Kaşifleri Zirvesi”‘ne de ön hazırlık yapmış oldular.