Hisar Okulları, 17 Şubat 2017 Cuma günü 15. LTEN (Learning and Technology Exchange Network) konferansına ev sahipliği yaparak 45 okul ve 120 misafiri ağırladı. Birçok eğitimcinin katıldığı etkinlikte, uzman konuşmacılar “Geleceğe Hazır Okullar” teması kapsamında paylaşımda bulundular.

Kayhan Karlı, Müjdat Ataman, Göksel Gürsel, Uzm. Dr. Kerem Dündar, Aylin Durmaz, Nesile Yalçın, Engin Ayaz’ın yer aldığı oturumlarda, katılımcılar esnek öğrenme ortamlarından, gelecekte beyin eğitimine kadar birçok konuda fikir sahibi oldular. Bunun yanı sıra katılımcılar TeachMeet / “Make Fail Learn” başlığı altında eğitim hayatlarında yaşamış oldukları başarısızlık hikayelerini paylaştılar.

Bilgisayar Eğitimi ve IT departmanları tarafından düzenlenen etkinliğe katılan tüm konuşmacılarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.