4. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler ünite konularını da içeren toplum hizmetleri çalışmalarına başladı. “Yaşadığımız Çevre” ünitesiyle çevresini tanıyan öğrencilerimiz çevremize ve doğaya nelerin zarar verdiğini incelemeye başladılar. “Üretimden Tüketime” ünitesinde, kullandığımız eşyaların hatta mekanların üretiminde kullanılan enerjinin ne kadar fazla olduğunu konuştular. Enerji üretim tesislerinin doğaya verdiği zararları da derslerinde gördüler. İzledikleri videolardan, gördükleri fotoğraflardan, tartışmalarından anladılar ki tüketimimizi tasarruflu hale getirmediğimiz sürece doğayı yok etmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin çalışmaları elektronik geri dönüşüm kampanyamızla devam edecek.