Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimiz 30 Mart-3 Nisan tarihlerinde 5 öğretmenimiz ile birlikte Fen Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Edinburg Science Festival gezisine katıldılar. İskocya’nin Edinburgh ve Glasgow kentlerinde 5 gün boyunca Royal Botanical Garden, King’s Theatre, Glasgow School Museum, Glasgow Science Center, City Art Center Science Festival, Royal Mile, Camera Obscura, Elephant House Cafe, Greyfriers ve Graveyard turu, National Museum of Scotland, Our Dynamic Earth ve Blair Drummond Safari Park’a planladıkları ziyaretler ile dopdolu bir gezi deneyimi yaşadılar. Tiyatroda “Anita ve Ben” müzikalini izleyip, şehir merkezlerindeki bilim müzelerinde birbirinden öğretici ve eğlenceli deneylere katılıp, bilimle iç içe deneyimler yaşadılar. Işık, renk ve hologramlarla eğlenceli bir yolculuğa çıkıp, Edinburgh şehrinin tarihi ve kültürü ile ilgili zengin bilgiler edindiler.

Fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.