Bu dönem öğrencilerimizin bir çoğu okulumuzun ilk misafir eğitmeni Abby Gerdts ile beraber çalışma fırsatına sahip oldular. Bu çalışmaların neticesinde ortaya çıkan müzikal, komedi, ve trajedi performansları 23 ve 31 Mayıs’ta sahnelendi.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz 23 Mayıs akşamı müzikal gösterilerini sahnelediler. Akşama ilk okuldan 9 öğrencimizin sahnelediği iki farklı oyun ile başladık. Öğrencilerimiz önce okulumuzda 2. ve 3. sınıfta keyifle okudukları “Winnie The Witch” ve “Professor Puffendorf” adlı iki hikaye kitabından esinlenerek drama öğretmenleri tarafından yazılan ve iki kitaptaki karakterlerin birleştirildiği bir oyunu, ardından da Broadway’de sahnelenen ünlü “Newsies” müzikalinden adapte edilen bir oyunu sahnelediler.

İlkokul öğrencilerimizin gösterisinin ardından ortaokulda 5. sınıftan 8. sınıfa kadar farklı seviyelerden 12 öğrencimiz sahne aldı ve “Matilda” müzikalinden “Revolting Children” sahnesini ve şarkısını bizlere sundular.

8. sınıf İngilizce Seçmeli Drama dersi öğrencilerimiz, yıl içinde kendilerinin yazdığı, yardımcı yönetmenliğini yaptıkları ve rol aldıkları orijinal skeçleri 31 Mayıs Çarşamba günü okul saatinde arkadaşları ve öğretmenlerine ardından aynı günün akşamında veli ve konuklara sahnelediler. 8. sınıfların akşam gösterisinin ardından 11. sınıf öğrencileri William Shakespeare’ın “Macbeth” oyunundan sahneler sundular.

Öğrencilerimizin tüm gösterileri öğrenciler, veliler, öğretmenler ve konuklardan çok güzel geri bildirimler aldı. Hepsinden önemlisi öğrencilerimiz bu deneyimden büyük keyif almış görünüyorlardı, biz de gösterdikleri emek ve başarılarından dolayı onlarla gurur duyuyoruz.

23 Mayıs Akşamından Kareler
























31 Mayıs Akşamından Kareler