Yurtdışı Universite Danışmanlık birimimizin organizasyonu ile bu yıl yirmiye yakın mezunumuz Aralık ayında öğlen aralarında gerçekleşen pizza sohbetlerinde lise öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştılar. Mezunlarımız, seçtikleri AP dersleri, başvuru hazırlıkları, üniversitelerden kabul süreçleri ve üniversite yaşamları hakkında tecrübelerini paylaştılar. Mezunlarımızın halen eğitimlerine devam ettikleri üniversiteler, Stanford, Carnegie Mellon, Duke, Brown, Warwick, Georgetown, Tufts, Leiden, Columbi, University of Bath, Erasmus University Rotterdam, Pomona College, University of Pennyslvania, Delft ve Ringling College of Art. Mezunlarımızı yeniden görme fırsatı duyduğumuz bu samimi sohbetlerde tüm lise öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık.