Yurtiçi Üniversite Danışmanlık bölümümüzün düzenlediği “11. Yurtiçi Üniversiteler Fuarı” 30 Mart’ta gerçekleşti.

Fuarda öğrencilerimizin özellikle yakından ilgilendikleri, hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istedikleri üniversiteleri okulumuzda ağırladık. Fuarımıza, Acıbadem Ünversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Istanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Bilim Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Sunny Programları katıdlı.

Fuar süresince öğrenci ve velilerimizin, üniversite temsilcileri ile görüşmelerini sağlayarak, üniversitelerin vizyon ve misyonu, akademik programları, öğrencilerine sundukları sosyal, eğitsel etkinlikler, kulüp faaliyetleri, staj olanakları gibi konularında bilgi edinmelerini sağladık.

Programın öğleden sonraki bölümünde ise öğrencilerimiz meslek tanıtım sunumlarına katıldılar. Fuarımızın lise öğrencilerimizin bilinçli meslek ve yüksek öğrenim alacakları üniversite seçimlerinde önemli bir katkısı olacağını umuyoruz.