Müzik Bölümümüz bu yıl, öğrencilerimize ve topluma klasik müziği sevdirmek ve dinlenmesini yaygınlaştırmak amacıyla, okulumuzun değerli kurucusu merhum Feyyaz Berker’in adının yaşatıldığı Feyyaz Berker Klasik Müzik Konserlerini başlattı. Konserlerden ilki olan ”Camerata Saygun” konserinin ardından 10 Aralık Pazartesi günü ”Boğaziçi Caz Korosu”nu ağırladık.

Koro Şefi Masis Aram Gözbek liderliğinde, Hisar Okulları Korosu da Boğaziçi Gençlik Korosu’na iki parçada eşlik etti. Öğrencilerimiz performans öncesinde Masis Aram Gözbek ve Derya Öğretmen ile prova yapıp konsere hazırlandılar.

Birbirinden çok farklı parçalardan oluşan repertuvarlarıyla 38 korist izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Boğaziçi Gençlik Korosu’na bizlerle beraber olup Hisar Ailesi’ne yaşattıkları müzik ziyafeti için teşekkür eder, onlara eşlik eden Hisar Okulları Korosu’nu tebrik ederiz.