Bu yıl 7. Sınıflarımızdan 15 öğrencimiz, 8 hafta boyunca 5 kişilik gruplar halinde lider koçlarıyla online olarak bir araya gelerek özgün Young Guru Academy (YGA) içerikleri üzerine eğitim aldılar. 15 Yıldızımız, aralarında Harvard & MIT Prof. Mehmet Toner, Prof. Doğan Cüceloğlu gibi birçok değerli isimin yer aldığı hayal ortaklarının desteği ile hazırlanmış video, vaka, söz ve hikaye içerikleri ile YGA’nın özgün liderlik kavramlarını keşfetme fırsatı buldular. Online Liderlik Okulu’nu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizden Eda Ö., Zeynep İ., Nehir K. ve Naz S. ise 14-18 Temmuz tarihlerinde Yıldızlar Liderlik Kampı’na katılarak dünya başkanı, üst düzey yönetici, bilim insanı, sanatçı ve yazarlardan oluşan 20’nin üzerinde konuşmacıyı dinleme fırsatı buldular, imkanları kısıtlı olan çocuklara bilimi sevdirmek üzerine çalıştılar.

Bu çalışmalarından ve başarılarından dolayı öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.