Hisar Okullarının 23. Kuruluş Yıl Dönümünü öğrencilerimizle geleneksel doğum günü pastamızı keserek coşkuyla kutladık. Bu önemli günde okulumuzun değerli kurucusu, eğitim gönüllüsü Feyyaz Berker’i saygı ve sevgi ile bir kez daha andık. Feyyaz Berker, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, evrensel ve çağdaş değerlere inanan, özgür ve eleştirel düşünebilen, yaratıcı, liderlik özelliklerine ve 21. Yüzyıl yeteneklerine sahip, ülkesine ve dünyaya olan sorumluluklarının bilincinde olan gençler yetiştirmek hayali ile yola çıkmıştı. Başta Feyyaz Berker olmak üzere bu hayalin gerçek olmasında ve okulumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, öğrencilerimize, velilerimize, Hisar Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyelerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, daha nice başarılı eğitim-öğretim yıllarını birlikte kutlamayı diliyoruz.