Lise Rehberlik Bölümümüzün desteği ile deneyimli Lise öğrencilerimiz, lise hayatına yeni başlayan 9. Sınıftaki arkadaşlarına, bu yolda basamakları daha verimli, rahat ve mutlu çıkmalarına destek olmak için akran destek çalışmaları yürütmekteler.

Geçtiğimiz hafta 11. ve 12. Sınıflardan gönüllü 35 öğrencimiz, sorumlu oldukları öğrenci gruplarıyla ilk buluşmalarını gerçekleştirerek mentorluk çalışmalarına başladılar. Paylaşım toplantılarında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz kendi deneyimlerinden yola çıkarak ders çalışma yöntemleri, organizasyon becerileri, yaklaşan sınav haftası, ders takibi, kaygı gibi konularda gruplarındaki öğrencilere önerilerde bulundular. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği ve keyif aldığı bu uygulamanın sene sonuna kadar devam etmesi hedefleniyor.