Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye’nin inisiyatifi ile 2012 yılından beri Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor. Hisar Okulları olarak sanatın bütünleştirici ve geliştirici gücüne inanarak öğrencilerimizi eğitim hayatları boyunca resim, seramik, ebru gibi sanatın farklı dallarıyla buluşturmaya önem veriyoruz. Görsel sanatlar derslerimizin yanında Yetkin Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerimizin öncülüğünde Kültür Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz çeşitli sanat etkinlikleri, sergiler, sanat kulüplerimiz, öğrencilere yönelik müze ve sergi gezilerimiz ile öğrencilerimizin sanat alanındaki potansiyellerini açığa çıkarmalarına destek oluyoruz. Dünya Sanat Günü kutlu olsun!

Öğrencilerimizin yakın zaman çalışmalarından oluşan video için lütfen tıklayınız.