Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla 5 Aralık tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanmasına karar vermiştir.

Biz de Hisar Okulları olarak aktif vatandaş olmayı teşvik eden ve sosyal sorumlulukla ilgili farkındalık yaratan projelere destek vererek, öğrencilerimizin etraflarındaki sorunları tespit eden ve onlara çözüm önerileri getirmek için çalışan bireyler olmalarını eğitim anlayışımızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin Toplum Hizmetleri Birimimiz ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği 40’ı aşkın gönüllü projemiz her geçen yıl gelişiyor, büyüyor. Bu süreçte gönül veren, emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Küçük dokunuşlar büyük dönüşümler yaratabilir.
Dünya Gönüllüler Günü Kutlu Olsun!