Hisar Okullarındaki eğitim hayatına Ortaokul 5. Sınıfta başlayan Azra Gür, 2012 yılında Hisar Lisesinden mezun oldu.

Üniversite sınavlarında İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü kazanan Azra, 3. Sınıftayken Erasmus programı ile 6 ay Londra’da eğitim aldı. Lisans eğitimi sonunda New York Üniversitesinde Digital Marketing – Professional Studies sertifika programına katıldı. Yüksek lisans eğitimini ise Domus Academy Milano’da Luxury Brand Management Bölümünde tamamlayan Azra, üstün başarı ile Aralık 2020’de mezun oldu.

Profesyonel iş hayatına Nef Gayrimenkul’de başlayan ve 2 yıl boyunca Pazarlama Uzmanı olarak görev alan mezunumuz şimdilerde Milano’da kurulan ve kreatif danışmanlık veren Bootcamp Design adlı start-up şirketinde “Digital Strategist” olarak çalışıyor. Marka yönetimi ve dijital pazarlama alanında ilerlemek isteyen Azra, bu yolda ilk adımları Hisar Lisesi 3. Sınıftayken katıldığı kariyer toplantılarında attığını belirtiyor. Hisar Okulları Yurt İçi Üniversite Danışmanlık Ofisi tarafından düzenlenen toplantılarda edindiği bilgiler ve aldığı danışmanlıkla meslek seçimi konusunda yetenek ve ilgi alanlarını doğru bir şekilde belirleyebilen mezunumuz Garanti Bankası, Elle Dergisi, TBWA Istanbul, 212 Studio, TBWA Chiat Day NY, vogue.com.tr, Acun Medya, Kariyernet ve Emlakjet gibi prestij sahibi pek çok şirketin farklı departmanlarında staj deneyimi elde etti. Yer aldığı staj programlarıyla birlikte Bulgari Hotel Milano, Launchmetrics, Action Aid&AKQA Agency ve SeeMe gibi markalarla çalıştı. Mesleki kariyerinde yaratıcılığın ön plana çıktığı bir alanda çalışan Azra, Hisar’da aldığı seçmeli derslerin ve katıldığı toplum hizmetleri projelerinin yaratıcılığını beslediğini ve çok yönlü bir bakış açısı kazanmada kendisine ilham verdiğini olduğunu anlatıyor.

Hisar Okullarını kalite ve vizyonun buluştuğu yer olarak tanımlayan mezunumuz, Hisarlı olmayı ise dostlukla beslenen bir eğitim ortamında kendini keşfetme yolculuğuna çıkmak olarak görüyor. Sevgili mezunumuz Azra Gür’e önündeki heyecan dolu yolda başarılar diliyoruz.