Okulumuzun Lise gazetesini hazırlayan “Hisarın Sessi” ekibi, 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ve toplamda 89 okul ve 377 katılımcının yer aldığı Yale Daily News Sempozyumu’na katıldı.

Öğrencilerimiz sempozyumda New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post ve NBC gibi gazetelerin yazar söyleşilerini dinlemenin yanı sıra sempozyum bünyesinde gerçekleşen “En İyi Lise Gazetesi Yarışması”na İngilizce diline çevirdikleri Hisarın Sessi Aralık 2020 sayısıyla katıldılar. Öğrencilerimiz aynı zamanda 89 okul arasından anadilinden çeviri yaparak yarışmaya katılan tek ekip oldular. 12. Sınıf öğrencimiz İris B. ise “A New Version of the Coronavirus!” adlı yazısı ile “Feature Article Honorary Mention” ödülüne layık görüldü.

Sevgili İris ve tüm Hisarın Sessi ekibi öğrencilerimiz ile gurur duyduk; gönülden kutluyoruz!