Hisar STEM Science Sparks Kulübü öğrencilerimiz GSL, WWF ve Eko Okullar takımı üyeleri olarak geri dönüşümle ilgili önemli bir kampanya başlattı.

Dünyamızın geleceği için çok önemli olan geri dönüşüm ve kaynaklarımızın verimli kullanımı konuları özellikle pandemi süreci ile birlikte daha da kritik hale geldi. Bu süreçte kullanımı artan eşyaların, plastiklerin ve maskelerin kontrollü şekilde yok edilememesi çevre için büyük bir sorun teşkil etmekte.

Geri dönüşümün önemine dikkat çekmek isteyen öğrencilerimiz, “RECYCLE THE WORLD” stop motion film yarışması düzenliyorlar. Seçilecek katılımcılar adına TEMA Vakfına fidan bağışı gerçekleştirilecek.

Son başvuru 12 Nisan Pazartesi!

Başvurularınızı aşağıdaki adrese yapabilir ve videonuzu yükleyebilirsiniz:

Yarışma için son başvuru tarihi: 12 Nisan 2021 Pazartesi

Video kriterleri:

• Videonuz minimum 1.30 maksimum 2 dakika uzunluğunda olmalıdır.
  • Videoda geri dönüşümün önemini anlatmalısınız.
  • Videonuzu stop motion tekniği ile hazırlamalısınız.
  • Geri dönüşümle ilgili özgün bir slogan belirleyip bunu filminizde kullanmalısınız.

Sorularınız için gslmiddleschool@hisarschool.k12.tr adresine e-mail ile ulaşabilirsiniz.