10 Kasım Çarşamba günü İnovasyon Merkezimizin öncülüğünde gerçekleşen yayında, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz COP26 – Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesini yerinde takip eden 12. Sınıf öğrencimiz Hazal K. ve UNSDSN Türkiye Koordinatörü Bahar Özay ile bir araya geldiler. Yayını İnovasyon Merkezimizin girişinde kurulan barkovizyon ve Zoom platformu üzerinden takip eden öğrenci ve öğretmenlerimiz, zirvede yaşanan son gelişmeleri Glasgow’dan bağlanan öğrencimiz Hazal’dan dinleme ve değerlendirme şansı buldular.

İskoçya’nın Glasgow kentinde devam eden COP26 – Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi, Paris İklim Anlaşmasından (2015) bu yana kaydedilen gelişmenin değerlendirileceği ilk zirve olma özelliğini taşıyor.