Okulöncesi 4-5 yaş öğrencilerimiz Twinkl tarafından geliştirilen materyalleri kullanarak “COP 26 için Dünyayı Çiz” etkinliğine katıldılar.

Görsel Sanatlar Dersimizde, “Dünyamız 50 yıl sonra nasıl olacak? Mükemmel dünya sence nasıl olurdu?” sorularıyla, Todd Parr’ın “The Earth” isimli kitabını okuyan öğrencilerimiz, dünyanın geleceğine dair nasıl hissettiklerini ve neler hayal ettiklerini çizimlerine yansıttılar.

Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, Global Schools Programının bir üyesi olan Okulumuzda yürütülen sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri arasından 13 no’lu amaç olan “İklim Eylemi”ne yönelik farkındalıklarını da arttırmış oldular. Birbirinden yaratıcı ve heyecan verici çizimler için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.