Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen Dünya Gönüllüler Günü, her yıl 5 Aralık tarihinde kutlanmaktadır. Hisar Okulları olarak öğrencilerimizin globalde ve yerelde var olan sorunları farketmelerini ve çözüm sürecinde aktif bireyler olarak rol almalarını teşvik eden bir eğitim anlayışı benimsiyoruz. Öğrencilerimizin bu kapsamda Toplum Hizmetleri Birimimiz ile sürdürmekte olduğu ve konuları çocuktan, hayvan haklarına, eğitimden, cinsiyet eşitliğine, iklim sorunundan atık yönetimi ve plastik kullanımına geniş bir yelpazede çeşitlenen 40’ı aşkın gönüllü projemiz her geçen yıl daha da gelişiyor, büyüyor. Bu süreçte gönül veren, emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Daha iyi bir dünya mümkün.
Dünya Gönüllüler Günü Kutlu Olsun!