Hisar Okulları olarak kapsayıcı eğitim anlayışını benimsiyor, hak temelli ve eşitlikçi okul iklimimizi sağlamlaştırmak ve yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Lise seviyesinde öğrencilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz “Hisar Okulları Kapsayıcılık Günleri” 18-20 Ocak tarihleri arasında hibrit olarak gerçekleşti. Kapsayıcılık konusunu düşünmek ve ilişkili temaları birlikte değerlendirmek üzere pek çok değerli konuğu ve sivil toplum kuruluşunu ağırladığımız programımızda öğrencilerimiz de ilham verici projelerini anlattıkları oturumlar düzenlediler. Uzman konukların yönetiminde atölyelerle devam eden “Kapsayıcılık Günleri” Atatürk salonumuzda gerçekleştirdiğimiz münazara etkinliği ile sona erdi.

Programımızda yer alan tüm konuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.