Seçmeli Multimedya ve Animasyon dersi alan 11. Sınıf öğrencilerimiz Defne G. ve Derin E., kısa filmleri “The Loop” ile Never Such Innocence tarafından düzenlenen “Life After Conflict” temalı yarışmada Special Commendation ödülünü almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizin kısa filmi aynı zamanda kuruluşun Digital Winners Book arşivinde de sergilenmeye değer görüldü.

93 ülkeden 3.000 öğrenci çalışmasının yer aldığı yarışmada amaç, insanların, toplulukların ve ülkelerin çatışmadan sonra nasıl bir hayat sürdürdüklerine dair öğrencilerin düşüncelerini görünür kılmaktı. Bu tema içinde öğrencilerimiz yazdıkları senaryo ile bir öğrencinin gözünden pandemide eğitimi konu aldılar.

Öğrencilerimizin “The Loop” filmini izlemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Başarılı bir çalışmaya imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.