Daha önce Columbia University Student Press işbirliğinde Lise öğrencilerimizin yazılarının yayınlandığı Origin Stories (2020) ve S.T.E.A.M. Punks (2021) kitaplarının ardından bu kez İlkokul 4. Sınıfı tamamlayan 110 değerli öğrencimizin kaleme aldığı İngilizce şiirlerden oluşan “From The Heart” şiir kitabı yayınlandı.

İlkokul İngilizce Bölümümüz ve öğrencilerimizin yazma becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan Yazma Becerileri Merkezimizin (Writing Center Jr.) Columbia University Student Press ile birlikte yürüttüğü projede 4. Sınıf öğrencilerimiz, şiirlerinde “Sevgi” temasını konu aldılar.

Ayıca kitap kapağında yer alan tüm kalpler öğrencilerimizin kendi tasarımlarından oluşuyor. Bu eşsiz çalışmada yer alan tüm 4. Sınıf öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.