9-13 Eylül 2023 tarihlerinde Granda İspanya’da, Neuroscience alanında önemli bir organizasyon olan The International Brain Research Organization’ın (IBRO)düzenlediği “11th IBRO World Congress of Neuroscience IBRO 2023” konferansına 8 öğrencimiz hayata geçirmiş oldukları çalışmaları ile kabul almış ve sunum yapmaya hak kazanmışlardır. Katılımcı kitlesi doktora ve üst düzey araştırmacılardan oluşan bu konferansta öğrencilerimiz Hisar Okullarını uluslararası bir platformda temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
#hisarokulları#bilim#science#neuroscience

Zeynep Elif Ö. – The Impact of Stress on Cognition
Lara Ann T. – The Possibility of Artificial Intelligence in the Application of Deep Brain Stimulation
Deniz E. – Using NAD+ and Therapeutic Agents to Combat Age-Related Neurodegenerative Disorders