Ortaokul Kulüpler

Ortaokulda, kulüp programımız hem hobi ve çeşitli ilgi alanlarına yönelik hem de akademik kulüplerden oluşturulmuştur. Kulüpler tek dönemlik ya da tüm yıllık olarak planlanmıştır.

Ortaokul öğrencilerimizden Haziran ayında, bir sonraki yıl katılmak istedikleri kulüpleri online olarak seçmeleri istenir. Ortaokul kulüplerimizde ilkokuldan farklı olarak seçme ya da sınav ile öğrenci alan kulüplerimiz de mevcuttur (JMUN ya da School Musical gibi). Yeni akademik yılın ikinci haftasında ortaokul kulüplerimiz çalışmaya başlar.

Ortaokul Kulüplerimiz
Aikido Akıl Oyunları Almanca Kültür Arts & Crafts Badminton
Cimnastik CS Programming & Robotics Dans Destination Imagination Documentary Film Club
Düşünce Avcıları Ebru Elektronik Müzik  Fransızca Kültür Futsal