Sevgili 2021 Sınıfı Öğrencilerim,

Hisar Lisesi’ni başarı ile tamamlayarak, yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin ilk adımlarını atıyorsunuz.

Hisar Okullarında nitelikli eğitiminiz boyunca, özgür ve yaratıcı düşünmeyi, sorgulamayı, özgüveni, doğaya ve toplumsal değerlere sahip çıkmayı öğrendiniz. Hisar’lı olmanın gereklerini ve topluma karşı sorumluluğunuzu bundan sonra da her zaman hatırlayacağınıza; demokratik yaşam ilkelerine bağlı, temel insan haklarından ödün vermeyen, insanlık için değerler yaratacak bireyler olarak çalışmalarınızı sürdüreceğinize tüm kalbimle inanıyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte amaçlarınıza ulaşma yolunda engeller ve zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Bu zorluklar içerisinde, kendinizi çaresiz ve yalnız hissettiğiniz anlar gelebilir. İşte böyle zamanlarda, Hisar’da başardıklarınızı ve sahip olduğunuz değerleri, sizin her zaman yanınızda olacak arkadaşlarınızı yeniden düşünün ve iyi bir amaç için hiçbir şeyin sizi yolunuzdan alıkoymayacağını unutmayın.

İhtiyacınız olan şey; potansiyelinizin farkında bireyler olarak kendiniz olmaktır.

Hisar Okulları öğrencisi olarak tamamladığınız ve çok değerli bir kimlik ile Hisar Mezunu olarak devam edeceğiniz yaşamınızda, her biriniz için sağlık,
başarı ve mutluluklar dilerim.

Yolunuz açık olsun…
Okan Uzelli