Mezun Bağışları

Dünyanın farklı coğrafyalarında, akademik yaşamda, iş dünyasında, siyasette, sanatın her dalında önemli roller üstlenmiş olan Hisar mezunlarının desteği ile Hisar Okulları, hem mezunlarına gurur vermeye, hem de eğitime ve topluma katkılarını daha da ilerilere taşıyacak yeni kültürel, sosyal, akademik oluşumları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Mezunlarımız bağış miktarlarını, kullanım amacını ve ödeme şeklini kendileri belirleyebilirler.

Mezun bağış portalımızın kullanım aşamaları aşağıda mezunlarımızın dikkatine sunulmuştur:

Birinci aşama: Bağış yapmak üzere sınıf seçiminizi aşağıda yer alan sınıf butonlarına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İkinci aşama: Hisar Eğitim Vakfı Hisar Okulları Bağış Formu sayfasına yönlendireceksiniz.

Üçüncü aşama: Bağış formunda aşağıdaki bilgileri doldurmanız istenecektir:

• Bağışçı bilgileri (Bireysel bağışçılar için kimlik bilgileri, kurumsal bağışçılar için firma bilgileri)
  • Hisar Okulları Fonları Bağış bilgileri: Bu bölümde bağış yapılacak fon “Mezun Bağışları” olarak karşınıza çıkacaktır. Bağışın kullanım amacını (burs, teknoloji ve inovasyon fonu, vb.) size sunulan tercihler arasından seçebilirsiniz.
  • Ödeme: Ödemeyi EFT/havale yolu ile yapabilirsiniz. Ödeme yapabileceğiniz hesap bilgileri karşınıza çıkacaktır. Kart gönderiminin yapılabilmesi için ödemeyi yaptıktan sonra dekontu sisteme yüklemeniz beklenecektir

Tüm mezunlarımıza Hisar Eğitim Vakfına vermiş olduğunuz desekten ötürü en içten teşekkürlerimizi sunarız.