Özel Gün Bağışları

HEV dostlarının Hisar Okullarını desteklemek için yapacakları bu bağış türünde, isme özel tasarlanan sertifikalar, adına bağış yapılan kişilere gönderilir. Bu bağış kanalında,

• Yeni Yıl Kutlama
  • Bayram Kutlama
  • Öğretmenler Günü
  • Doğum Günü
  • Vefat ve Anma

amaçlarına yönelik bağış yapılabilir.

Özel gün bağış portalımızın kullanım aşamaları aşağıda dikkatinize sunulmuştur:

Birinci Aşama: Bağış yapmak istediğiniz özel gün seçimini aşağıdaki özel gün butonlarına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İkinci Aşama: Seçtiğiniz güne özel hazırlanmış kart tasarımlarının bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz. Beğendiğiniz karta tıklayınız.

Üçüncü Aşama: Hisar Eğitim Vakfı Hisar Okulları Bağış Formu sayfasına yönlendireceksiniz.

Dördüncü Aşama: Bağış ödeme sisteminde bir defada en fazla 10 adet kart oluşturabilirsiniz. Kartın iletileceği kişi ismi ve e-posta adresini forma girmeniz gerekmektedir. 10 farklı kişiye tek seferde  ayrı ayrı kart gönderimi sağlanabilmektedir.

Beşinci Aşama: Bağış formunda aşağıdaki bilgileri doldurmanız istenecektir:

• Bağışçı bilgileri (Bireysel bağışçılar için kimlik bilgileri, kurumsal bağışçılar için firma bilgileri)
  • Hisar Okulları Fonları Bağış bilgileri: Bu bölümde bağış yapılacak fon “Özel Günler” olarak karşınıza çıkacaktır. Bağışın kullanım amacını (burs, teknoloji ve inovasyon fonu, vb.) size sunulan tercihler arasından seçebilirsiniz.
  • Ödeme: Özel Gün bağışlarında kredi kartı ödemeleri kabul edilmektedir. Bağış yapmak istediğiniz tutar ile birlikte kredi kartı bilgilerinizi doldurarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Bağış programımızda bir kart bedelinin en az 25 TL olduğunu belirtmek isteriz.

Altıncı Aşama: Ödeme aşamasında tamamladıktan sonra adına bağış yaptığınız kişiye sizin adınıza e-posta yolu ile kart gönderilecektir.

Hisar Eğitim Vakfına vermiş olduğunuz destekten ötürü en içten teşekkürlerimizi sunarız.