Bayram

Kart seçiminizi tercih ettiğiniz karta tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra Hisar Eğitim Vakfı Hisar Okulları Bağış Formu sayfasına yönlendireceksiniz.

Bağış formunda aşağıdaki bilgileri doldurmanız istenecektir:

• Bağışçı bilgileri (Bireysel bağışçılar için kimlik bilgileri, kurumsal bağışçılar için firma bilgileri)
  • Hisar Okulları Fonları Bağış bilgileri: Bu bölümde bağış yapılacak fon “Özel Günler” olarak karşınıza çıkacaktır. Bağışın kullanım amacını (burs, teknoloji ve inovasyon fonu, vb.) size sunulan tercihler arasından seçebilirsiniz.
  • Ödeme: Özel Gün bağışlarında kredi kartı ödemeleri kabul edilmektedir. Bağış yapmak istediğiniz tutar ile birlikte kredi kartı bilgilerinizi doldurarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Bağış programımızda bir kart bedelinin en az 25 TL olduğunu belirtmek isteriz.