İnsan Kaynakları

232'si akademik olmak üzere toplam 323 çalışanımız ile
biz Hisar'da büyük bir aileyiz.

Hisar School makes every effort to attract and retain excellent teachers and support its people. Candidates who wish to join the Hisar School’s team are expected to adopt the keystone principles such as honesty, compassion, kindness, global and social responsibility as well as the best ethical values and the tenets of academic excellence. To learn more about Hisar School’s commitment to this policy, please read the Strategic Plan of our School.

Hİsar Okulları İnsan Kaynakları Polİtİkası

• İnsana Yatırım

Hisar Okulları İnsan Kaynakları birimi çalışanların performans ve liyakatını ödüllendirmek için sürekli yeni yöntem ve araç arayışı ve mevcut yöntem ve araçların da geliştirilmesi çabası içindedir. Bu çabanın bir yansıması olarak, Hisar Okulları yurtiçinde ve yurtdışında profesyonel gelişim programlarına yatırım yapar. Ayrıntılar için Profesyonel Eğitim ve Gelişim sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.

• Çok Kültürlü Çalışma Ortamı

Hisar Okulları personeli hem Türkiye, hem de başka ülke yurttaşlarından oluşmaktadır. Şu anda çalışanlar tarafından Türkiye dışında kampüste temsil edilen ülkeler ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Avustralya, Güney Kore, Venezuela ve İspanya’ dır. Hisar Okulları hem bütün bu değişik kültürlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çaba harcar, hem de bu çok kültürlü ortamdan yararlanır.

• Ücretler ve Diğer Menfaatler

Hisar Okulları ücretler ve diğer menfaatler konusunda ülkemizin önde gelen eğitim kurumları ile eşdeğer konumunu geliştirmek ve korumak için yoğun çaba harcar. Grup sağlık sigortası, işe geliş ve gidişlerde ulaşım imkanı ve Hisar Kültür ve Spor Merkezi etkinliklerinden indirimli faydalanma imkanı öne çıkan menfaatlerdir.

Kariyer Olanakları

Hisar Okullarında açık olan pozisyonları görmek ve başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen tıklayın.

Profesyonel Eğitim ve Gelişim

Öğretmenlerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen süreçler hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen tıklayın.