7. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Young Guru Academy (YGA) Yıldız Liderler Programı Sunumu

YGA - Young Guru Academy- 2000 yılında Türkiye'de kurulan, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştu;, vicdanlı ve donanımlı rol modeller yetiştirir. İçinde yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı YGA'lılar; bu sorunların çözümü için dünya çapında buluşlar geliştirirler. Sadece buluşları ile değil, bunları hayata geçirirken yarattıkları birlikte başarma kültürü ile de rol model olurlar.

YGA, 9 Ocak Çarşamba günü 11.55'te 7. Sınıf öğrencilerimize '' Yıldızlar Liderlik Programı'' hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz için akademik ve sosyal gelişimleri bakımından verimli olacağına inandığımız bu programı düzenleyen Hisar Ortaokuluna teşekkür ederiz.