MERAKLI ÇOCUKLARDAN SORUMLU BİREYLERE ETKİLEYİCİ BİR DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU…

Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştiriyor.

1194 mezunu ve 1643 öğrencisiyle Hisarlılar ülkemize, dünyaya ve insanlığa faydalı olmak için düşünüyor ve çalışıyor.

Bilişim Stratejileri Merkezi

Bilişim Stratejileri Merkezi olarak, bilgi ve iletişim teknolojilerinin, eğitim sürecinin doğal bir parçası olarak yer almasını sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Yazma Becerileri Merkezi

Yazma Berileri Merkezimizde ziyaretçilerin yazar kimliklerine ilgi gösterilen, yazma üzerine konuşulan, samimi ve rahat bir ortam bulunmaktadır. Eğitmenler, fikirlerin geliştirilmesine ve mümkün olan en açık ve etkili biçimde ifade edilmesine yardımcı olmayı hedeflerler.

İnovasyon Merkezi

İnovasyon Merkezi; teknoloji toplumu ile etkileşimi ve K-12 eğitiminde mükemmeliyete ulaşma çabasını destekleyen, geliştiren hedefleri barındıran STEAM odaklı programlarla öğretmek ve öğrenmek için disiplinler arası ve çok disiplinli bir platform olarak tasarlanmıştır.

Üniversite Danışmanlık ve Kariyer Merkezi

Hisar Okulları’nın misyon ve vizyon tanımına uygun olarak Kariyer Merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ders seçimi, kariyer yönelimi, üniversite hazırlık -başvuru ve tercih süreçlerinde rehberlik etmek ve destek sağlamaktır. 

Kültür Merkezi

Kültür Merkezimiz tam donanımlı profesyonel konser, tiyatro ve sergi salonları ile Hisar Okulları öğrencileri, velileri, idari ve akademik kadrosu, kardeş okullar ve çevre sakinleri arasında bir kültür köprüsü oluşturmaktadır. 

Profesyonel Öğrenme Merkezi

PÖMER, tüm Okul çalışanlarının bilgi ve becerilerini destekleyecek ve geliştirecek ulusal ve uluslararası platformlarda eğitim programları sunarak yenilikçi, yaratıcı, katılımcı fırsatlardan ve araştırma ortamlarından oluşan bir sistem sağlamaktadır.

Öne Çıkan Haberler

Yaklaşan Etkinlikler

Q

POST CONTENT TEXT

Öğrencilerimiz, Pinokyo Masalını Sahneledi

Öğrencilerimiz, Pinokyo Masalını Sahneledi

İlkokul English Drama Kulübü öğrencilerimiz “Dünya Tiyatro Günü” etkinlikleri kapsamında, Pinokyo masalı ile Kültür Merkezimizde sahne aldı. Öğrencilerimizin başarılı performanslarının devamını diliyor, Dünya Tiyatro Günü’nü kutluyoruz.

Mezunumuzun İlk Albümü Yayında

Mezunumuzun İlk Albümü Yayında

2023 Mezunumuz Berkan Alpan’ın Journey isimli ilk albümü dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. NTV Radyo’da Cazın Büyüsü programında Dr. Hakan Rauf Tüfekçi’nin konuğu olan mezunumuzun röportajını buradan dinleyebilirsiniz 👉 https://bit.ly/3vtKFjY 

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz, “Matematiksel Okur Yazar Olmak” Söyleşisine Katıldı

Öğrencilerimiz, “Matematiksel Okur Yazar Olmak” Söyleşisine Katıldı

Prof. Dr. Talin Budak Lise öğrencilerimizle bir araya gelerek “Matematiksel Okur Yazar Olmak” üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Boğaziçi Üniversitesi’nde çalışmalarına devam eden Budak, matematiksel düşünme becerileri ve bu becerilerin eğitimdeki rolü hakkındaki düşüncelerini öğrencilerimiz ve akademik kadromuzla paylaştı. Söyleşide öğrencilerin matematikle olan bağlarını güçlendirmek ve günlük hayatta karşılaştıkları problemleri matematiksel bir bakış açısıyla çözebilmelerini sağlamak için pratik uygulamaların önemine vurgu yapıldı. 

Ortaokul Öğrencilerimiz Dünya Su Gününü Kutladı

Ortaokul Öğrencilerimiz Dünya Su Gününü Kutladı

Ortaokul öğrencilerimiz suyun önemine ve sürdürülebilir kullanımına dikkat çekmek amacıyla eğlenceli ve bilgilendirici etkinliklerle Dünya Su Günü’nü kutladılar. Birçok öğrenci ve öğretmenimizin heyecanla katıldıkları etkinlikleri GSL Sustainable Fashion Design kulübü, Eko-Tim öğrencileri, Fen Bilimleri ve Görsel Sanatlar öğretmenleri ile düzenleyip sundular. Öğrencilerimiz sürdürülebilir bir gelecek için suyun değerini bilmemiz gerektiğini tüm arkadaşlarına tekrar hatırlattılar.

Okulöncesi Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız ODTÜ Öğrencilerine High Scope Yaklaşımını Anlattı

Okulöncesi Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız ODTÜ Öğrencilerine High Scope Yaklaşımını Anlattı

Okulöncesi Müdürümüz Sibel Yalkın ve Okulöncesi Müdür Yardımcımız Ezgi Çebi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Okul Öncesi Eğitimi Bölümü’ndeki 2. sınıf lisans öğrencilerine yönelik “Erken Çocukluk Eğitiminde Alternatif Eğitim Modelleri” isimli derslerinde “HighScope” yaklaşımını anlattılar. HighScope öğrenimi temel felsefesi, etkin öğrenme, günlük rutin, müfredat, değerlendirme, yetişkin-çocuk etkileşimi ve öğrenme ortamı alanlarını geleceğin okulöncesi öğretmenlerine uygulamalarıyla aktardılar.

22 Mart Dünya Su Günü

22 Mart Dünya Su Günü

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında denizin derinliklerine yaptıkları yolculukla suyun önemini öğrenen 1. Sınıf öğrencilerimiz, sualtı ve renkli deniz yaşamını keşfederek rengarenk tuvaller tasarladılar. Biyolojik çeşitliliğin ve farklı ekosistemlerin korunması konusunda bilinçlenen duyarlı öğrencilerimiz, gelecekte daha sürdürülebilir bir dünya için adımlar atmaya hazır.

Q

POST CONTENT TEXT

04 Nisan, 2024
08 Nisan, 2024

SAYILARLA HİSAR

1643

K-12 seviyesinde toplam öğrenci

241

Akademik kadro

6,8

Öğrenci / Öğretmen oranı 

1194

Dünyaya yayılan başarılı mezun

4750 +

Yurt dışı üniversite kabulü

280 +

Yurt içi üniversite yerleşimi

40 +

Toplum hizmeti çalışması