Stratejik Plan

1996 yılında sadece iki sınıfla kurulan Hisar Okulları, 20 yılda okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim veren saygın, sürekli gelişime açık, öğrenci başarıları ile adından söz ettiriyor. Öğrencilerimiz sınıf içinde ve dışında gurur verici gelişimlerini sürdürüyor; binalarımız mevcut ihtiyaca cevap verebilecek yeterlilikte ve kurumumuz dengeli bir bütçe hedefinde ilerliyor. Okulumuz için son derece olumlu bu dönemde, geleceğimiz adına iddialı ancak ulaşılabilir hedefler belirleyebileceğimize inandık.

2013-2014 eğitim öğrenim döneminde başlayan Stratejik Plan süreci, kurumun öğrencilere "İçimizdeki Potansiyeli Açığa Çıkartma ve Geliştirme" noktasında yardımcı olma misyonunu daha iyi gerçekleştirme çerçevesinde okulun sürekli kendini iyileştirme ilkesinden hareketle doğdu. Bu çerçevede bu plan, Hisar camiasına, önümüzdeki 5 yıl için öncelik olarak belirlenen 5 temel hedefi ana hatlarıyla açıklamaktadır.

Stratejik Planımız, Yönetim Kurulu’na ve okul yönetimine hedefleri önceliklendirme konusunda yardımcı olma ve öğretmenler, veliler, öğrenciler ve mezunlardan oluşan tüm camianın bu hedefleri gerçekleştirme sürecine iştirak etmesini sağlama amacını taşıyor.

Stratejik Planımızın gelişme süreci, 5 temel hedefimiz ve güncel gelişmeleri aşağıda bulabilirsiniz.