Koronavirüs (COVID-19) Süreci

Dünya çapında hızla yayınlan Yeni Koronavirüs (COVID-19) hakkında T.C. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından bilgilendirme ve uyarıları yakından takip etmekteyiz.

Küresel risk ortamından kaynaklanan belirsizliğin öğrencilerimizin yaşamında yaratmış olduğu zorunlu kısıtlamalar nedeniyle çok üzgünüz. İnsanlık olarak zorlu bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreci hem kurum hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerin yanı sıra, serinkanlılığımızı koruyarak, birbirimize ve çevremize vereceğimiz destek ile en az sorunla atlatabileceğimize inanıyoruz.

Bu sayfa üzerinden Okul olarak aldığımız önlemleri ve Okulumuzun kapalı olduğu tarihler arasında planlanan akademik ve idari faaliyetlerin işleyişini ve diğer güncel bilgileri sizlerle düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğiz. Okulumuzun kapalı olduğu dönemde ve sonrasında, Koronavirüs ile ilgili sorularınızla içinsizlere destek olabilmek adına oluşturulan epidemic@hisarschool.k12.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle yayınlanan Hisar Okulları Sağlık ve Güvenlik Kılavuzu'na ulaşmak için lütfen tıklayınız.