Koronavirüs (COVID-19) Süreci

Dünya çapında hızla yayınlan Yeni Koronavirüs (COVID-19) hakkında T.C. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından bilgilendirme ve uyarıları yakından takip etmekteyiz.

Küresel risk ortamından kaynaklanan belirsizliğin öğrencilerimizin yaşamında yaratmış olduğu zorunlu kısıtlamalar nedeniyle çok üzgünüz. İnsanlık olarak zorlu bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreci hem kurum hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerin yanı sıra, serinkanlılığımızı koruyarak, birbirimize ve çevremize vereceğimiz destek ile en az sorunla atlatabileceğimize inanıyoruz.

Bu sayfa üzerinden Hisar Okulları olarak aldığımız önlemleri, planlanan akademik ve idari faaliyetlerin işleyişini ve diğer güncel bilgileri sizlerle düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğiz. Koronavirüs, pandemi ve alınan önlemler ile ilgili tüm soru, bilgi ve önerileriniz için, sizlere destek olabilmek adına oluşturulan, epidemic@hisarschool.k12.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.

Eylül 2020 tarihi itibariyle güncellenen ve yeni gelişme ve uygulamalarla birlikte düzenli olarak yenilenmekte olan Hisar Okulları COVID-19 Sağlık ve Güvenlik Kılavuzu için lütfen tıklayınız.