MERAKLI ÇOCUKLARDAN SORUMLU BİREYLERE ETKİLEYİCİ BİR DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU…

Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştiriyor.

1194 mezunu ve 1643 öğrencisiyle Hisarlılar ülkemize, dünyaya ve insanlığa faydalı olmak için düşünüyor ve çalışıyor.

Bilişim Stratejileri Merkezi

Bilişim Stratejileri Merkezi olarak, bilgi ve iletişim teknolojilerinin, eğitim sürecinin doğal bir parçası olarak yer almasını sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Yazma Becerileri Merkezi

Yazma Berileri Merkezimizde ziyaretçilerin yazar kimliklerine ilgi gösterilen, yazma üzerine konuşulan, samimi ve rahat bir ortam bulunmaktadır. Eğitmenler, fikirlerin geliştirilmesine ve mümkün olan en açık ve etkili biçimde ifade edilmesine yardımcı olmayı hedeflerler.

İnovasyon Merkezi

İnovasyon Merkezi; teknoloji toplumu ile etkileşimi ve K-12 eğitiminde mükemmeliyete ulaşma çabasını destekleyen, geliştiren hedefleri barındıran STEAM odaklı programlarla öğretmek ve öğrenmek için disiplinler arası ve çok disiplinli bir platform olarak tasarlanmıştır.

Üniversite Danışmanlık ve Kariyer Merkezi

Hisar Okulları’nın misyon ve vizyon tanımına uygun olarak Kariyer Merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ders seçimi, kariyer yönelimi, üniversite hazırlık -başvuru ve tercih süreçlerinde rehberlik etmek ve destek sağlamaktır.

Kültür Merkezi

Kültür Merkezimiz tam donanımlı profesyonel konser, tiyatro ve sergi salonları ile Hisar Okulları öğrencileri, velileri, idari ve akademik kadrosu, kardeş okullar ve çevre sakinleri arasında bir kültür köprüsü oluşturmaktadır.

Profesyonel Öğrenme Merkezi

PÖMER, tüm Okul çalışanlarının bilgi ve becerilerini destekleyecek ve geliştirecek ulusal ve uluslararası platformlarda eğitim programları sunarak yenilikçi, yaratıcı, katılımcı fırsatlardan ve araştırma ortamlarından oluşan bir sistem sağlamaktadır.

Öne Çıkan Haberler

Yaklaşan Etkinlikler

POST CONTENT TEXT

Hisar Okulları 2024 Yaz Okulu

Hisar Okulları olarak 2024 Haziran-Temmuz aylarında Ortaokul ve Lise öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştireceğimiz yaz okulu programlarımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin farklı akademik ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığımız yaz okulu programları kapsamında Harvard Model Congress San Francisco (HMCFS) Genç Liderlik Programı, Advanced Placement (AP) Programı ve Columbia Üniversitesi İş Birliği ile Girişimcilik ve İnovasyon Programına  www.hisarakademi.com  adresinden başvurabilirsiniz.

Yazar ve Gazeteci Mine Söğüt’ü Konuk Ettik

Lise Kütüphane ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “14 Şubat Dünya Öykü Gününden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne etkinliğimizde akademik ve idari kadrodan gönüllü katılımcılar, yazar ve gazeteci Mine Söğüt’le bir araya gelerek “Alayına İsyan” kitabı üzerine paylaşımda bulundu.  İnsana ışık olan edebiyatın gücüne inanarak toplumsal cinsiyete dair duvarları yıkabilmek ve insan olmayı anlayabilmek için düzenlenen etkinlik, önümüzdeki yıllarda farklı yazar buluşmalarıyla devam edecek.

18. Uluslararası Hisar Junior Model United Nations (JMUN)

18. Uluslararası Hisar Junior Model United Nations (JMUN) konferansımız, teknoloji politikaları alanında uzman konuğumuz Tal Garih’in açılış konuşmasıyla başladı. 40 okuldan 500’den fazla öğrencinin yer alacağı konferansta bu yılki tema “Teknolojik Gelişmeleri Düşünerek Birlikte İyi Bir Gelecek Oluşturmak”.

Hisar Okulları olarak katılımcılara başarılar diliyoruz.

POST CONTENT TEXT

04 Nisan, 2024