Okulöncesi ve 1. Sınıfa Aday Öğrenciler

Okulumuzun Okulöncesi ve 1. Sınıf seviyelerine öğrenci alımı ön başvuru tarih sırasına göre davet edilen aday öğrencilerimiz ile yaptığımız tanıma çalışmaları sonucunda kontenjan dahilinde gerçekleşir. Okulumuza olan yoğun talep sebebiyle aday velilerimiz ön başvuru formunu öğrencimizin doğumu itibariyle doldurabilir.

Aday velilerimizin formu doldurduktan sonra okuldan gelen mesajları takip etmeleri ve gerekli işlemlerini yerine getirerek ön başvuru süreci tamamlamaları gerekir. Böylelikle öğrencimiz ilgili eğitim yılı yaklaştığında tanıma çalışmasına davet edilir.

Okulumuzun 4-5 yaş (Pre-K) grubuna her yıl dışarıdan 36 öğrenci, 5-6 yaş (Kindergarten) grubuna 72 öğrenci kaydı alınır. Anasınıfımızdaki öğrencilerimiz bir sonraki yıl 1. Sınıf kontenjanımızı oluşturmaktadır. 1. Sınıf için kontenjan dahilinde aday öğrenciler başvuru tarih sırasına göre davet edilerek tanıma çalışması yapılır.

Başvuru formu dolduran aday velilerin Kayıt Kabul Ofisimizden teyit almasını önemle rica ederiz. (Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri: Tel. 0212 364 00 00 ext. 105-143/ kayitisleri@hisarschool.k12.tr)

Online Ön Başvuru Formu