İlkokul, Ortaokul ve Lise Ara Sınıflarına Kayıt

Genellikle her yıl Mayıs ayında yapılan tanışma çalışması/sınav sonucunda okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjanda açılma oldukça yedek listeden sırası gelen aday öğrenci velisine kayıt belgeleri e-posta ile iletilir. Kayıt sırası gelen aday öğrenci velisinin okul idaresi tarafından belirtilen süre içinde kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekir. Kayıt işlemleri tamamlanmadığı takdirde sırada bekleyen bir sonraki aday öğrencinin velisi kayda davet edilir.

Mayıs ayı içinde yapılması gereken kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgiler yeni kayıt olan öğrencilerimizin velilerine e-posta ile mevcut öğrencilerimizin velilerine mektup ile iletilir. Öğrencimizin kaydının kesinleşmesi için kayıt tarihlerinde velimizin okula gelerek aşağıda istenilen belge ve imzalı formlar ile mali kayıt sürecini tamamlamış olması gerekmektedir. Mali kayıt süreci, okul kitapları, yemek öğünleri, okul kıyafet ve okul servisi ile ilgili bilgiler velilerimize kayıt bilgilendirme yazısının içinde detaylı olarak iletilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Öğrenciye ait 4 adet vesikalık fotoğraf (Yeni kayıtlar için)
Öğrenci için doktordan alınacak sağlık raporu (Yeni kayıtlar için)
10. ve 11. Sınıfa başka bir Lise'den nakil gelecek öğrencilerin bir önceki Akademik Yıla ait Okul Müdürlüğünden onaylı transcript örneği/ karne fotokopisi